De lopers tijdens een eerdere editie van de halve marathon in Deurne.
De lopers tijdens een eerdere editie van de halve marathon in Deurne.

De 32e Vescom halve marathon in Deurne

De 32e Vescom Halve Marathon van Deurne wordt gehouden op zondag 10 september. Het parcours is een schitterende ronde in en rondom Deurne. Start- en finish van alle afstanden zijn op de Markt in het centrum van Deurne. Samen met de gezamenlijke horeca van Deurne is het een gezellig en laagdrempelig loopevenement.

DEURNE - Naast de Vescom Halve Marathon is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de 5 kilometer IT-Connectie Run (individueel), de 10 kilometer Hoppenbrouwers Techniek Run (individueel) en de 5 en 10 kilometer Rabobank Business Run (teams van 3-5 personen). Voor de jeugd is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Macron Store Deurne bambino- en scholierenloop.

Inschrijven

Individuele deelnemers aan de halve marathon, 10 of 5 kilometer, kunnen zich tot en met 7 september inschrijven via www.inschrijven.nl. Na-inschrijving op de wedstrijddag zelf kan ook maar teamlopers moeten zich van tevoren inschrijven. Het inschrijfgeld is inclusief huur van een chip en een herinnering na afloop.

Praktische informatie

Het secretariaat is op de wedstrijddag gevestigd in het Gemeentehuis aan de Markt 1 in Deurne. Hier kunnen de startnummers worden opgehaald en na-inschrijven mogelijk. Kleedruimten en douchegelegenheid zijn gevestigd in: Laco Sportcentrum 'De Wiemel'. Na de wedstrijden staat hier een massageteam klaar voor behandeling van eventuele blessures. Drankposten en EHBO zijn op het parcours evenals aan de finish aanwezig. Het parcours is grotendeels gelegen in het centrum. De toegang voor het publiek is gratis. Op de markt is een springkussen voor de jeugd aanwezig.

Meer informatie:

www.av-lgd.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox