De Senioren Blaaskapel Geldrop bestaat uit 25 muzikanten die in hun vrije tijd hun geliefde muziek zijn blijven beoefenen.
De Senioren Blaaskapel Geldrop bestaat uit 25 muzikanten die in hun vrije tijd hun geliefde muziek zijn blijven beoefenen.

Carat-Concerten zondag 3 september

HELMOND - Op de zondagen tot en met eind september vinden er op het Carat-Paviljoen, in stadswandelpark de Warande, Carat-Concerten plaats. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode een gratis concert op het karakteristieke Carat-Paviljoen.

Op alle concertdagen vinden drie optredens plaats, die elk ongeveer drie kwartier duren. De vaste aanvangstijd is 12.00 uur en het programma is rond 15.00 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Programma zondag 3 september

12.00 uur, Senioren Blaaskapel Geldrop
De blaaskapel bestaat uit 25 muzikanten die in hun vrije tijd hun geliefde muziek zijn blijven beoefenen. Zij hebben in de loop der jaren een zeer gevarieerd repertoire van gezellige blaasmuziek, luistermuziek en evergreens opgebouwd. Door haar zeer uitgebreide repertoire en goede bezetting staat deze blaaskapel ideaal opgesteld voor het opluisteren van bijeenkomsten waar gezelligheid gewenst is.

13.00 uur, Chant'Oers
Chant'Oers is een 70 leden tellend gemengd koor uit Oerle. Ze hebben een gevarieerd repertoire waarbij popmuziek de boventoon voert. Jaren 60 muziek van de Beatles wisselt af met Adéle, John Legend's 'All of me' of een Franse medley. Vijfstemmig is haalbaar, zeker gezien het groot aantal mannen dat het koor rijk is. www.chantoers.nl

14.00 uur, Stratums Muziekkorps St. Cecilia
De vereniging is opgericht in 1934 en gevestigd in Gasterij 'De Harmonie' in Eindhoven. Elke week komen de leden in diverse groepen bij elkaar om samen op een gezellige manier zo goed mogelijk muziek te maken. Het muzikale niveau van de leden varieert van beginnend tot zeer gevorderd.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox