Foto: Dial24

Programma Carat- Concert 27 augustus

Helmond - Op de zondagen tot en met eind september vinden er op het Carat-Paviljoen, in stadswandelpark de Warande, Carat-Concerten plaats. Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode een gratis concert op het karakteristieke Carat-Paviljoen. Op alle concertdagen vinden drie optredens plaats, die elk ongeveer drie kwartier duren. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

Programma zondag 27 augustus:

12.00 uur: Aalander Muzikanten (Bakel)

Momenteel bestaat de kapel uit 16 leden, waaronder een zanger, zangeres en een muzikaal leider.
Ze spelen een ruime selectie aan muziek: van polka's, walsen en moderne muziek tot marsen, slagers en feestmuziek. Bij veel muziek zingen ze ook, in maar liefst vier verschillende talen. (Nederlands, Duits, Tsjechisch, Engels) Ook bevat het repertoire een ruime hoeveelheid aan solostukken, verdeeld over alle instrumentgroepen. www.aalander.nl

13.00 uur: Instrumentaal Trio Mousai (Valkenswaard)

Het repertoire van Instrumentaal Trio Mousai bestaat uit luistermuziek in het licht klassieke genre en uit modernere muziek die speciaal is gecomponeerd voor accordeon en/of mandoline. Daarnaast leggen ze zich toe op volksmuziek uit diverse landen. De presentatie is geënt op het land van herkomst van het betreffende muziekstuk of de betreffende componist van het stuk.

14.00 uur: Dial24 (Weert)

Feest met top100 muziek, Nederlandse medleys en dance classics: dat is Dial24 in hart en nieren. Een complete bigband met blazerssectie of toch liever een compacte band? Alles is mogelijk, zolang ze maar flink wat muziek kunnen maken.
www.dial24.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox