Topattractie The Tower staat op de zomerkermis in Helmond.
Topattractie The Tower staat op de zomerkermis in Helmond.

Lezersactie: win kaarten voor de Zomerkermis

Lezers van Traverse kunnen vrijkaarten winnen voor de Zomerkermis in Helmond. Met deze gratis kaarten kunnen ze iedere attractie 1 x gratis bezoeken. De Zomerkermis stelt 25 x 2 kaarten ter beschikking.

Helmond - De Zomerkermis opent op donderdag 6 juli en duurt tot en met woensdag 12 juli. Dit jaar zijn er wel 65 attracties met als blikvanger 'The Tower'; 25 meter hoog met vijf attracties onder één dak.
Er komen nog meer spectaculaire attracties zoals 'de Soundmachine', een attractie met een kruis waaraan vier banken zitten die hoog de lucht in worden geslingerd. Ook de BoosterMaxx zal een echte blikvanger zijn en voor het nodige spektakel zorgen. De BoosterMaxx is een stalen arm die de roterende gondels zo'n 45 hoog de lucht in slingert. Stuk voor stuk attracties waar een echte kermisliefhebber toch een keer in moet zijn geweest.

Website

Op www.helmondkermis.nl staat alle informatie over de kermis zoals een overzicht van de attracties, de indeling van het kermisterrein, het programma van dag tot dag en alle promotionele acties die er worden gehouden.

Win kaarten

Wat moet u doen om de vrijkaarten te winnen?
Stuur voor zondag 2 juli een e-mail naar de redactie:

redactie.traverse@persgroep.nl

Vermeld in de mail uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Winnaars ontvangen binnen 5 dagen na sluiting, bericht via e-mail.

Meer berichten