Logo nieuwsblad-traverse.nl


<p><strong>De Kidsrun tijdens de editie van 2019.&nbsp;</strong></p>

De Kidsrun tijdens de editie van 2019. 

(Foto: Gemert City Run / Herman van Daal )

Stichting Gemert City Run gestart met voorbereidingen voor 10 juli

Gemert - Met nog minder dan 4 maanden te gaan, zijn de voorbereidingen voor de Gemert City Run inmiddels gestart. Het leukste hardloop- en wandelevenement van de regio staat dit jaar gepland voor zaterdag 10 juli. “Of het kan doorgaan is nog niet zeker, maar het enthousiasme bij de organisatie is er niet minder om” zegt de nieuwe voorzitter Sander Leenders.

Het aantal mensen dat hardloopt, is door corona alleen maar gestegen. Wat dat betreft is er zeker voldoende potentie om een hardloopevenement te organiseren. Helaas valt nu nog niet te zeggen wat er mogelijk is in juli. De organisatie zet zich er in ieder geval volledig voor in om deze zomer de vijfde editie te kunnen laten plaatsvinden in het centrum van Gemert.

“Er ligt een mooie kans die wij voor onszelf als organisatie, maar ook voor de Gemertse horeca, evenementensector en de gemeenschap niet verloren mogen laten gaan” aldus Sander.

‘15 van Gemert’

Naast de gebruikelijke afstanden van 5 en 10 kilometer, is de organisatie ook bezig met ‘de 15 van Gemert’ waarbij lopers beide afstanden achter elkaar lopen. Ook wordt er naar gestreefd om de Gemert City Walk, met wandeltochten van 12,5 en 25 kilometer, aan het programma toe te voegen.

Stichting Gemert City Run

De organisatie van de Gemert City Run is sinds dit jaar in handen van de onlangs opgerichte Stichting Gemert City Run. Deze stichting neemt het over van de Stichting Running Events omdat Luc Schout en Cindy van der Avoort hebben aangegeven zich te willen focussen op andere activiteiten. Voor Luc en Cindy is er opvolging gevonden met Sander Leenders als voorzitter, Dennis van Esch als secretaris en Stefanie van Lokven voor PR en Marketing. Hiermee is het kernteam weer op volle sterkte.

Laatste nieuws

Het laatste nieuws over de Gemert City Run is te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en via de website. Via de website kun je je ook abonneren op de nieuwsbrief, en hoor je het als eerste als de inschrijving geopend kan worden. Zet de datum van 10 juli alvast in je agenda.

www.gemertcityrun.nl

www.facebook.com/gemertcityrun

Meer berichten