Logo nieuwsblad-traverse.nl


<p>Blink vraagt via social media extra aandacht voor de AfvalHelden met: kleurplaten, interviews, een stevig to-go-ontbijt en nog veel meer.&nbsp;</p>

Blink vraagt via social media extra aandacht voor de AfvalHelden met: kleurplaten, interviews, een stevig to-go-ontbijt en nog veel meer. 

(Foto: )

Blink viert Week van de Afvalhelden

Helmond - Afvalbedrijf Blink viert deze week ‘Week van de Afvalhelden” en zet daarmee alle medewerkers uit de afvalbranche eens extra in het zonnetje.

Het werk van de mannen en vrouwen die zich dag en nacht door weer en wind inzetten om Nederland schoon te houden, verdient extra waardering. Hun werk gaat gewoon altijd door. Begin 2020 werd de afvalsector direct als vitaal aangemerkt. Er verschenen steeds vaker berichten waarin mensen hun waardering toonden voor het werk van de mannen en vrouwen in de sector.

Helden met een hoofdletter H, dat zijn ze. Onder een AfvalHeld verstaat Blink iedereen die zich dagelijks in de praktijk inzet in de gehele afvalketen. Deze week dan ook aandacht voor chauffeurs, beladers, kraanmachinisten, wijkvegers, onkruidbestrijders, groenmedewerkers, medewerkers op de milieustraten en vele anderen die dagelijks zorgen dat Nederland schoon blijft.

Alle acties voor meer aandacht voor de Afvalhelden staan op:

www.weekvandeafvalhelden.nl

Meer berichten