Logo nieuwsblad-traverse.nl


<p>Marion Coolen (l) en Veronique van Loon zetten zich al 25 jaar in voor Make-A-Wish Nederland.</p>

Marion Coolen (l) en Veronique van Loon zetten zich al 25 jaar in voor Make-A-Wish Nederland.

(Foto: P. van Loon)

25 jaar wensen vervullen bij Make-a-Wish

Mierlo-Hout - Marion Coolen uit Mierlo-Hout en Veronique van Loon uit Geldrop vieren deze maand allebei hun 25-jarig jubileum als vrijwilliger voor de stichting Make-A-Wish Nederland. Ze hebben door de jaren heen voor veel kinderen in de leeftijd van 3-18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte, de allerliefste wens mogen achterhalen en vervullen in regio Eindhoven.

Make-A-Wish heeft deze twee bijzondere dames zondag 28 februari in het zonnetje gezet met een bloemetje en een beeld van Make-A-Wish om hen te bedanken voor hun fantastische inzet de afgelopen jaren. De stichting en Team Eindhoven zijn heel blij met hun creativiteit en positieve energie van de afgelopen 25 jaar en hopen op nog heel veel mooie jaren meer.

Bijzondere verhalen

Na 25 jaar zijn ze nog altijd even enthousiast en betrokken en denken er niet over te stoppen met dit prachtige werk. Ze zitten vol met bijzondere verhalen over de dingen die ze meegemaakt hebben tijdens hun werk voor Make-A-Wish Nederland.

Voor Marion ligt haar passie bij het vervullen van wensen, want geen enkele wens en kind is hetzelfde. Welke wens de mooiste is van de afgelopen vijfentwintig jaar, kan Marion niet zeggen, want elke wens blijft voor haar bijzonder. Het is zo fijn om het gezin vreugde te brengen en iets bijzonders te mogen doen.

Veronique ervaart na 25 jaar nog steeds de uitdaging van het bezoeken van het gezin om de liefste wens te achterhalen; ook hier is geen gezin en geen kind hetzelfde. Het geeft ieder keer weer een enorme voldoening om de twinkeling bij het kind te zien bij het verwoorden van de liefste wens en dat in een verslag vast te leggen zodat daar een mooie wens mee gerealiseerd kan worden.

Wie meer wil weten over het werk van Make-a-Wish, kan terecht op:

www.makeawishnederland.org

Meer berichten