Logo nieuwsblad-traverse.nl


<p>Marianne Arends (voor) is een van de oorspronkelijke oprichters van Badminton Club Lieshout en nog steeds een zeer actief lid.&nbsp;</p>

Marianne Arends (voor) is een van de oorspronkelijke oprichters van Badminton Club Lieshout en nog steeds een zeer actief lid. 

(Foto:)

BCL viert 50-jarig bestaan in 2022

Lieshout - Badminton Club Lieshout is al bezig met 2022. In dat jaar bestaat de vereniging een halve eeuw en dat willen ze niet zomaar voorbij laten gaan. Vanuit het bestuur is daarom inmiddels een werkgroep opgericht om plannen te maken om het jubileum op een mooie manier te vieren.

In 1972 is de Lieshoutse badmintonvereniging opgericht. Dat was in een periode waarin, met gemeentelijke ondersteuning, diverse sportverenigingen werden opgestart. Zodra deze verenigingen op hun eigen benen konden staan, konden ze zelfstandig verder. Badminton Club Lieshout heeft dat ook gedaan en ziet nu het 50-jarig jubileum aankomen. Al die jaren zijn ze door gekomen en zelfs een corona-pandemie, waarin niet of nauwelijks gesport kan worden, heeft de vereniging niet klein kunnen krijgen. Extra leuk hierbij is dat één van de oorspronkelijke oprichters nog steeds actief lid van de vereniging is. Marianne Arends is niet eens het oudste lid, maar wél een van de allereerste leden die de vereniging heeft vorm gegeven. Ook eerste voorzitter Leo Bosch is nog (rustend) lid.

www.badmintonclublieshout.nl

Meer berichten