Logo nieuwsblad-traverse.nl


<p>Een actiefoto uit een eerdere editie van de ELE Rally.</p>

Een actiefoto uit een eerdere editie van de ELE Rally.

(Foto: )

ELE Rally naar najaar 2021

Regio - Met alle onzekerheden die de COVID-19 pandemie met zich meebrengt, heeft de stichting ELE Rally moeten besluiten om de 56e editie, die oorspronkelijk gepland stond voor 4 en 5 juni, uit te stellen tot in het najaar.

In samenwerking met de andere rally-organisatoren en de KNAC Nationale Autosport Federatie (KNAF), wordt er komende weken naar een nieuwe datum gezocht in het najaar, wanneer er hopelijk weer publiek bij dit soort evenementen toegestaan is.

Stichting ELE Rally heeft tot op het laatste moment alle scenario’s opengehouden maar kwam tegelijkertijd tot de conclusie dat een rally zonder publiek geen optie is. Zowel in financieel opzicht, maar zeer zeker ook in de beleving van de sport. Er zijn momenteel nog te veel onzekerheden met betrekking tot het verloop van de corona maatregelen die het doorgaan van dit soort evenementen in de weg staat op 4 en 5 juni aanstaande.

Stichting ELE Rally - voorheen Automobielsportclub ‘De Kempenrijders’ - is gevestigd in Eindhoven en sedert 1964 organisator van de ELE Rally. Hoewel de kern van de organisatie uit een handvol mensen bestaat, zijn tijdens het rallyweekend meer dan duizend vrijwilligers actief om de wedstrijd en alles daaromheen in goede banen te leiden.

www.elerally.nl

Meer berichten