Hartenactie voor horeca


Foto:

Hartenactie voor horeca

Someren - De werkgroep ‘Someren Geraakt’ en ‘Samen voor Someren’  zitten niet stil. Na de huis-aan-huis-kaartenactie in november vorig jaar, hebben ze iets nieuws bedacht. 

Nu de beperkende maatregelen al zo lang van kracht zijn, beseften zij zich hoe moeilijk deze periode voor velen zal zijn. Zo ook voor de kroegen, eetcafés en restaurants die nu al voor de tweede keer lange tijd noodgedwongen gesloten zijn. Het missen van de inkomsten van carnaval is nog eens extra zwaar voor deze horeca. Daarom hebben beide groepen besloten ze een ondersteunend hart te bezorgen, versierd met carnavalskleuren, met de toepasselijke tekst: ‘Dichte horeca, zelfs met carnaval niet van start! Vandaar dit ondersteunend hart. Hou jullie taai, blijf oké! We leven met jullie mee.’

Komende week worden de harten in de 4 kerkdorpen bezorgd door de leden van de werkgroep Someren Geraakt en Samen voor Someren. 

De leden merken gelukkig nog steeds als initiatiefnemers dat veel mensen in Someren in deze bijzondere tijd klaar willen staan voor elkaar, al kunnen we dan niet fysiek bij elkaar komen. Zij hopen op deze manier wederom iets positiefs teweeg te kunnen brengen en elkaar zo, al is het op afstand, toch blijvend te kunnen verbinden.

Eenieder die alsnog ook mee wil denken of bij wil dragen aan de bijeenkomst Someren Geraakt in 2021, is welkom zich te melden, door een mailtje te sturen naar: info@samenvoorsomeren.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden