GreenPoint elektrische laadpalen in Helmond e.o.


<p>Zo zien de betreffende laadpalen er uit.</p>

Zo zien de betreffende laadpalen er uit.

(Foto: )

GreenPoint elektrische laadpalen in Helmond e.o.

Van Kessel Olie B.V. uit Milheeze plaatst Greenpoint elektrische laadpalen in Helmond en regio.

HELMOND - Brandstofleverancier en tankstationexploitant Van Kessel schakelt met het concept Greenpoint onder andere door naar elektrisch laden voor een klimaatneutrale toekomst. Zo hebben zij bij het BP Tankstation aan de Heibloemweg 2 in Helmond, op het parkeergedeelte voor het Subway restaurant, 2 snelladers geplaatst. Automobilisten met een courante laadpas kunnen er vanaf nu elektrisch laden.

Van Kessel heeft onder de naam Greenpoint al op 4 locaties openbare snelladers geplaatst, waarvan 2 in de regio Helmond: bij het Total tankstation aan de Boerenkamplaan 36 in Someren en bij Alptax (buiten de poort) aan de Helmondseweg 111 in Deurne kan geladen worden.

Van Kessel timmert onder de naam Greenpoint hard aan de weg met initiatieven voor duurzame brandstoffen en energie. Zo opende dit familiebedrijf uit Milheeze al 10 Greenpoint multi-fuel tankstations (waaronder in Asten) met duurzame brandstoffen, bouwde het een laadplein bij een taxibedrijf en heeft het vergevorderde plannen voor waterstoftankstations.

www.vankesselolie.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden