Raymond van Oosterhout in RvB Elkerliek Ziekenhuis


<p>Raymon van Oosterhout treedt per 1 april toe tot de Raad van Bestuur van het Elkerliek Ziekenhuis. Foto: Wim. Hollemans.</p>

Raymon van Oosterhout treedt per 1 april toe tot de Raad van Bestuur van het Elkerliek Ziekenhuis. Foto: Wim. Hollemans.

(Foto:)

Raymond van Oosterhout in RvB Elkerliek Ziekenhuis

Raymond van Oosterhout start 1 april als lid van de Raad van Bestuur van het Elkerliek ziekenhuis. Samen met de huidige voorzitter, Eveline de Bont, vormt hij het collegiaal bestuur. Het taakaccent van Van Oosterhout zal liggen op onder meer bedrijfsvoering en financiën.

HELMOND - Van Oosterhout werkt al veertien jaar in de zorgsector. Hij werkte ad interim onder meer in het Maasziekenhuis Pantein, Maxima MC, Karolinska UMC in Stockholm, Radboud UMC en Spaarne Gasthuis. De laatste jaren was hij bestuurder bij U-center (behandelcentrum voor mensen met psychische problemen en verslavingen).

De Raad van Toezicht en de voorzitter Raad van Bestuur van het Elkerliek ziekenhuis zijn blij met de komst van Van Oosterhout. Hein van der Zeeuw, voorzitter van de Raad van Toezicht, over de benoeming: “Raymond heeft een heldere en inspirerende visie op de gezondheidszorg, die nauw aansluit bij de huidige ontwikkelingen in het Elkerliek. Dit, in combinatie met zijn ruime bestuurlijke ervaring, maakt dat wij ervan overtuigd zijn dat Raymond van Oosterhout een belangrijke bijdrage zal leveren aan de toekomst van ons ziekenhuis.”

Ook Raymond van Oosterhout ziet zijn nieuwe positie vol vertrouwen en enthousiasme tegemoet: “Ik kijk ernaar uit om, vanuit een solide bedrijfsmatige basis, te werken aan zorgvernieuwing, ketensamenwerking en het verder versterken van de positie van het Elkerliek in de regio”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden