Carnaval thuis met de Carnaval Top 111 op DMG Radio


<p>Carnaval in de studio van DMG Radio:&nbsp;</p>

Carnaval in de studio van DMG Radio: 

(Foto: Deurne Media Groep)

Carnaval thuis met de Carnaval Top 111 op DMG Radio

Een echte carnaval zit er dit jaar niet in door de coronamaatregelen maar op DMG Radio wordt het zondag 14 februari toch nog een groot feest met de Carnaval Top 111. De Deurnese radiozender brengt negen uur lang alle grote carnaval-hits in één grote polonaise achter elkaar en de luisteraar van DMG mag mee bepalen welke liedjes er in de lijst komen.

DEURNE - Presentator Ramon van Hoek van DMG Radio: “Natuurlijk wordt het niet een carnaval zoals we gewend zijn maar we gaan in elk geval met deze hitlijst proberen toch nog een beetje het carnavalsgevoel bij de mensen thuis te brengen via de radio.”

Samen met nog vijf andere presentatoren gaat Van Hoek de honderdelf carnavalsnummers draaien in deze speciale uitzending. “Het wordt een lijst waar je thuis op mee kunt hossen en waar de luisteraar ook zelf in mee kan bepalen welke nummers er in komen staan door hun favoriete Top 3 van carnavalsliedjes door te geven. Dus er zullen waarschijnlijk niet alleen nationale artiesten in staan als André van Duin, De Deurzakkers en Arie Ribbens maar ook lokale artiesten als Waai Faai, De Raad van Elf of de Zes Linkse Hand.

De lijst is samengesteld aan de hand van de stemmen van luisteraars.

Prijzen winnen

In de speciale uitzending kunnen luisteraars ook carnavaleske prijzen winnen en wordt er gebeld met carnavalsverenigingen die in hetzelfde weekend ook alternatieve carnavalsinitiatieven hebben gepland.

Zondag 14 februari

De Carnaval Top 111 is op zondag 14 februari van 10.00 uur tot 19.00 uur te horen op DMG Radio en wordt gepresenteerd door Ramon van Hoek en Eric Senders (10.00-13.00 uur), Tim van der Weerden en Willem Wijnen (13.00-16.00 uur) en Robin Senders samen met Martien Vogels (16.00-19.00 uur).

DMG Radio in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4.

De DMG-app is gratis te downloaden in Google Play en de App Store.

Online kun je naar DMG luisteren via:

www.dmgdeurne.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden