Kluppels vieren carnaval met twee keer live tv


<p>De Skoepies bij de Keienbijters te gast.&nbsp;</p>

De Skoepies bij de Keienbijters te gast. 

(Foto: Harrie van der Sanden)

Kluppels vieren carnaval met twee keer live tv

HELMOND - Geen polonaise in hoftempel de Geseldonk deze carnaval, maar wel solonaise door de huiskamer. Op zaterdag 13 en zondag 14 februari brengen De Kluppels met twee live tv-uitzendingen carnaval in de huiskamer. Met muziek en entertainment van onder meer De Heeren Van en Skoepies kan iedereen op afstand genieten van carnaval met het Kluppelcafé live vanuit De Geseldonk. Live meekijken kan vanaf 19.30 uur via DitIsHelmond op tv en de facebookpagina van De Kluppels.

Andere gasten die voorbij komen zijn Berry Knapen, Rob Scheepers en Immer Hansi. Daarnaast zullen ook verschillende bekende Houtenaren aanschuiven en wordt een heuse muziekquiz gespeeld met alle online- en tv-kijkers. Verder willen De Kluppels nog niet te veel verklappen, je moet gewoon kijken. Dus haal de serpentines maar in huis, versier je woonkamer en trek je mooiste pakje aan.

Hoe kun je het Kluppelcafé op carnavalszaterdag 13 en carnavalszondag 14 februari zien en horen? Kijk live mee via de Facebookpagina van De Kluppels of via DitIsHelmond op Youtube en tv: Ziggo kanaal 36, Breedband Helmond, kanaal 21 of KPN kanaal 1429. De uitzendingen beginnen om 19.30 uur met het voorprogramma. Het hoofdprogramma begint om 20.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden