Sportpark Brandevoort is klaar voor de toekomst


<p>Hardlopers starten op het sportpark Brandevoort.&nbsp;</p>

Hardlopers starten op het sportpark Brandevoort. 

(Foto: Jan Dijstelbloem)

Sportpark Brandevoort is klaar voor de toekomst

HELMOND - Sportpark Brandevoort heeft een nieuw bestuur. De Stichting Sporten en Bewegen in Brandevoort (SSBB) en Voetbalvereniging SV Brandevoort (SVB) bundelen in dit bestuur hun krachten. SSBB gaat verder onder de naam Stichting Sportpark Brandevoort. Het doel is om de vele mooie ambities van sportief Brandevoort te realiseren. Op het sportpark komen onder normale omstandigheden meer dan 2000 mensen per week. De wijk groeit nog volop en er zijn veel plannen voor de toekomst.

De voetbalclub is de hoofdgebruiker van het sportpark, met 900 actieve leden, onder wie 200 vrijwilligers. De club voelt de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan het dagelijkse bestuur van het sportpark.

Sportpark Brandevoort werd gesticht in 2006, met als doel een multifunctioneel sportpark voor de wijk. Om dat doel te bereiken werd in 2008 de stichting opgericht. De jaren daarna was er een enorme groei van activiteiten en gebruikers van diverse sportverenigingen. Het sportpark ontwikkelde zich overeenkomstig.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden