ROC Ter AA de beste


<p>ROC Ter AA staat landelijk op de vierde plek en is daarmee de beste van Brabant.</p>

ROC Ter AA staat landelijk op de vierde plek en is daarmee de beste van Brabant.

(Foto: )

ROC Ter AA de beste

In de nieuwe Keuzegids mbo staat ROC Ter AA in de categorie brede mbo-scholen (roc’s) landelijk op de vierde plaats. De Helmondse school is daarmee het beste roc van Noord-Brabant én Limburg.

HELMOND - Al jaren staat ROC Ter AA in de top 10 beste brede scholen van Nederland. Dit jaar staan drie opleidingscategorieën van de school bovenaan, te weten: Business Support & Management, Logistiek en Particuliere Beveiliging.

Daarnaast zijn zes opleidingen van ROC Ter AA zijn bekroond met het predicaat Topopleidingen. Een opleiding wordt benoemd tot topopleiding als de totaalscore 75 punten of meer is op een schaal van nul tot honderd.

De Keuzegids mbo baseert de scores op prestatiecijfers verstrekt door het ministerie, de tweejaarlijkse JOB Monitor, waarbij studenten hun opleiding waarderen, en het oordeel van de onderwijsinspectie.

Ingeborg Janssen Reinen, voorzitter College van Bestuur ROC Ter AA: “We zijn ontzettend trots op onze positie in de Keuzegids! Het onderstreept de hoge kwaliteit van ons onderwijs. En onze studenten ervaren het dus ook zo. Zij zijn tevreden over hun opleiding en de begeleiding die ze daarbij krijgen vanuit ROC Ter AA. Dat is voor ons als school een erg groot compliment. Dit mooie resultaat wordt bereikt door onze enorm bevlogen docenten die een groot hart hebben voor onze studenten, daar ben ik trots op!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden