Extra online open dag Helicon MBO


<p>Belangstellenden kunnen deelnemen aan de online Open Dag.&nbsp;</p>

Belangstellenden kunnen deelnemen aan de online Open Dag. 

(Foto: Gijs Versteeg Fotografie)

Extra online open dag Helicon MBO

De acht MBO vestigingen van Helicon opleidingen houden zaterdag 16 januari, gezamenlijk een extra online open dag voor studiekiezers. Tijdens deze open dag wordt er via een livestream en online voorlichtingen via Teams, informatie gedeeld met leerlingen die zich oriënteren op een nieuwe of een vervolgstudie.

HELMOND - Helicon helpt daarmee de toekomstige student in het maken van een keuze voor hun vervolgopleiding. Leerlingen kunnen zich vooraf aanmelden zodat Helicon hen gericht kan voorzien van de juiste informatie.

Een goede en weloverwogen studiekeuze is belangrijk voor een leerling. Een bezoek aan een open dag is dan ook een activiteit die een grote rol heeft in het oriëntatieproces. Vanwege de corona-maatregelen hebben de acht Helicon MBO vestigingen een extra voorlichtingsmoment in het leven geroepen: één gezamenlijke online open dag.

Zaterdag 16 januari

Op zaterdag 16 januari, van 10.00-16.00 uur, komen alle richtingen en opleidingen van Helicon aan bod en wordt alle informatie gegeven waar een leerling behoefte aan heeft. Docenten en studenten komen aan het woord en beantwoorden vragen over opleidingen, stages, de sfeer bij Helicon en nog veel meer.

Per richting is een livestream te volgen. Na de livestream kunnen leerlingen, via Microsoft Teams, aanhaken bij een online voorlichting over een specifieke opleiding.

Open dagen op locaties

De open dagen die de acht Helicon MBO scholen op hun eigen vestiging hebben ingepland, vinden doorgang in een aangepaste vorm. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen, kunnen studiekiezers zich vooraf, binnen een tijdslot, aanmelden voor een live of online 1-op-1 gesprek met een docent op de school van hun voorkeur. De scholen houden zich aan de RIVM-maatregelen.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar :

https://www.helicon.nl/mbo/kennismaken/open-dagen/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden