Burgemeester trots op Helmondse inwoners


<p>Erica en Irma Martens van Dubbel Trubbel.&nbsp;</p>

Erica en Irma Martens van Dubbel Trubbel. 

(Foto: Joost Verspaget)

Burgemeester trots op Helmondse inwoners

HELMOND - De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Helmond vond plaats in Het Speelhuis, zonder publiek maar wel digitaal te volgen.

De burgemeester trapte de uitzending af met haar jaarlijkse nieuwjaarstoespraak met een terug- en een vooruitblik. Daarna verraste zij vier Helmondse Helden. “Ik ben trots op alle inwoners die een extra stapje hebben gezet voor een ander in deze crisis. 4 personen benoemen we tot Helmondse Held, zij staan symbool voor alle gelijksoortige initiatieven die zijn opgestaan in onze stad in 2020”, aldus burgemeester Blanksma. De Helden, Aziz El Mansouri (Mansouri Gym), Erica en Irma Martens (Dubbel Trubbel) en Isabelle van Esch werden verrast met een Hellemond Gift van 500 euro.

Niet alleen zij werden verrast, ook de kijkers met een Helmonds woonadres maakten kans op een cadeau. De collegeleden en jeugdburgemeester verdeelden 30 lokaal ingekochte cadeaus door het grabbelen van ticketnummers. Zo werden er onder andere Helmonders blij gemaakt met een klok van de Job Factory, een diner bij de Deftige Aap (zodra het weer kan) en een Hellemond Gift van 500 euro.

Alle winnende ticketnummers kunnen worden terugvonden op:

www.helmond.nl/nieuwjaarsreceptie2021

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden