Badminton Club Lieshout - redactie clubblad is vrijwilliger van het jaar


<p>Niels Dirven zorgt voor de eindredactie en de centrale coördinatie.&nbsp;</p>

Niels Dirven zorgt voor de eindredactie en de centrale coördinatie. 

(Foto:)

Badminton Club Lieshout - redactie clubblad is vrijwilliger van het jaar

LIESHOUT - Badminton Club Lieshout heeft dit jaar niet één, maar liefst vier personen benoemd tot Vrijwilliger van het Jaar. De reden hierachter is duidelijk: de redactie van ‘De Kijk Op’ bestaat uit vier personen. Gezamenlijk hebben zij het clubblad naar het 25e bestaansjaar gebracht en zorgen er nu nog steeds voor dat het blad springlevend is.

‘De Kijk Op.....’

‘De Kijk Op’ is al jaren hét clubblad van Badminton Club Lieshout. Het blad, dat naast een digitale versie, nog immer fysiek wordt uitgegeven is een belangrijk verbindend element binnen de sportvereniging. Leden komen al lezend achter de nieuwste weetjes, leren collega-badmintonners ook eens op een andere wijze kennen, kunnen de klaagzangen lezen die bij het zaalsporten horen en zien wie-wanneer jarig is. Dit alles, aangevuld met pittige columns, competitiestanden en uitslagen maakt ‘het gele boekje’ schier onmisbaar bij Badminton Club Lieshout.

Het clubblad draait op vier vrijwilligers; Corine Holweg, Jos Kluijtmans, Martijn Junggeburth en Niels Dirven. Binnen het soepel draaiende team heeft ieder zijn eigen taak en draagt Niels Dirven zorg voor de eindredactie en de centrale coördinatie.

Met hun vooruitziende blik, scherpte en passie slaagt de redactie er steeds weer in het clubblad aantrekkelijk te maken. Om die reden zijn zij de meer dan terechte winnaar van de eretitel Vrijwilliger van het Jaar en mogen zij deze titel het hele jaar dragen; dat is gedurende 6 uitgaven dit jaar waarin het clubblad 25 jaar bestaat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden