Fietsgroep voor ouderen


<p>Foto ter illustratie</p>

Foto ter illustratie

(Foto:)

Fietsgroep voor ouderen

HELMOND - Het bestuur van KBO-St.Lucia is ondanks de huidige coronacrisis volop bezig met het voorbereiden van het nieuwe seizoen. Omdat er zoveel leden op de wachtlijst staan voor een nieuwe fietsgroep, is het bestuur begonnen met de voorbereiding. Het zoeken naar vrijwilligers en regelen dat de spullen er zijn, zodat er veilig gefietst kan worden.

Er is om te starten zo’n 350 euro nodig. KBO-St.Lucia heeft hiervoor subsidie aangevraagd. Als zij zelf 175 euro aanlevert, betaalt, de subsidieregeling ‘Voor de Ouderen’ de andere 175 euro. Leden en belangstellende kunnen hiermee helpen.

Doneren

Doneren is makkelijk: ga naar de webpagina: https://voordeouderen.nl en klik boven in het scherm op ‘Bekijk inzamelacties’ en zoek dan op: ‘Met de fiets er op uit’. Klik hierop en selecteer dan ‘Doneer’. U kunt dan het bedrag invullen wat u wenst bijvoorbeeld 5 euro (elk ander bedrag mag natuurlijk ook en elke euro is er eentje). De rest volgt dan vanzelf op het scherm.

Voor 20 januari

De actie loopt tot maximaal 20 januari dus wacht niet te lang. Mooi om iets te doneren en ervoor te zorgen dat straks fietsgroep met alle veiligheidsvoorzieningen op stap kan. Meer info:

https://www.kbo-helmondstlucia.nl/

KBO ST. LUCIA

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden