Wandelen met AV-LGD wanneer je maar wilt


<p>Een voorbeeld van een routepijl maar de routes kunnen ook gedownload worden.&nbsp;</p>

Een voorbeeld van een routepijl maar de routes kunnen ook gedownload worden. 

(Foto:)

Wandelen met AV-LGD wanneer je maar wilt

DEURNE - Ook Lopersgroep Deurne heeft te maken met aanpassingen in het programma door corona. Zo verviel al de Zandboswandeltocht en zal er ook geen Winterwandeltocht zijn. De wandelgroep heeft een alternatief bedacht; een variatie op de challenge, zoals bij de hardlopers. Dus niet iedereen tegelijk op dezelfde dag wandelen zoals gewoonlijk, maar een maand lang iedereen de mogelijkheid bieden om de wandeltocht te wandelen. Op het tijdstip dat jou het beste uit komt.

In het Zandbos is een tocht uitgezet waarbij diverse afstanden gewandeld kunnen worden, deze zijn 7, 11, 15 en 20 kilometer lang.

Iedere afstand wandelt vanaf de Bosschuur naar de Vlier. De 7 kilometertocht gaat weer terug naar het Zandbos. De andere afstanden lopen eerst nog via Groot Bruggen en gaan dan ook terug.

De lange afstanden gaan richting de Oude Aa via het ‘kastanjebos’. De wandelaars van de 15 en 20 kilometerroute gaan dan door naar Berkendonk. De langste afstand loopt nog een stukje door de Rijpelberg en de Bakelse Bossen.

Op de Ooftweg komen alle routes weer bij elkaar en loopt iedereen via het Buntven terug naar de Bosschuur.

Omdat de routes een maand lang gewandeld kunnen wandelen, wil de organisatie géén gebruik maken van linten en ook maar minimaal pijlen op hangen.

Wie vragen heeft, kan mailen naar: info@av-lgd.nl. De routekaart, de routebeschrijving en een GPX zijn te downloaden via de website:

www.av-lgd.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden