Vocal Jazz Group Take Eight zoekt een bariton


<p>Take Eight wil graag de openstaande plek invullen met een nieuwe bariton.</p>

Take Eight wil graag de openstaande plek invullen met een nieuwe bariton.

(Foto: )

Vocal Jazz Group Take Eight zoekt een bariton

MIERLO - Omdat één van de baritons van de vocal jazz group Take Eight gaat stoppen, zoekt de groep een nieuwe bariton zanger.

Het repertoire van de groep bestaat uit originele (meestal vierstemmige-) arrangementen van onder andere de wereldberoemde formaties Manhattan Transfer en New York Voices. Maar ook songs van Gregory Porter en Stevie Wonder worden in een jazzy arrangement gebracht.

Take Eight bestaat uit 8 zangers, 4 dames en 4 heren, en wordt begeleid door een combo met gitaar, piano, bas en drums. Ruud van Vlerken is de muzikaal leider van de groep. Take Eight is een doorstart van vocal group Antwood Affair die decennia lang onder zijn leiding op vele jazzfestivals zeer succesvolle optredens heeft verzorgd.

Een van de doelstellingen is het streven naar semiprofessioneel niveau, maar met veel plezier. De groep zoekt een ervaren zanger die het liefst al bekend is met jazz; die ook kan soleren; en graag in een groep werkt.

Take Eight repeteert 1x in de twee weken op woensdagavond in Mierlo. Van de leden wordt verwacht dat zij thuis repeteren.

Interesse? Bel Ruud van Vlerken: 0492-662925 of mail:

rapmvanvlerken@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden