Arjan Bevers verbindt zich als Ambassadeur aan Schwarzkopf Professional


<p>Marjon Stamsnijder, Arjan Bevers en Laura van der Graaf.</p>

Marjon Stamsnijder, Arjan Bevers en Laura van der Graaf.

(Foto:)

Arjan Bevers verbindt zich als Ambassadeur aan Schwarzkopf Professional

Arjan Bevers, eigenaar van Avanti Kappers uit Helmond en tweevoudig Hairdresser of the Year, heeft een exclusief contract getekend bij Schwarzkopf Professional. Vanaf 1 januari 2021 is hij Global Digital Education Ambassador en maakt hij deel uit van het global Essential Looks team.

HELMOND - Daarmee gaat een grote droom van Arjan Bevers in vervulling. Hij werkte al sinds een aantal jaren met de kleurproducten van Schwarzkopf Professional. Daarnaast verzorgde hij trainingen in de ASK Academies in Werkendam en Brussel en stond hij als freelancer op het podium tijdens introducties van nieuwe kleurproducten als Igora Vibrance, BlondMe, ChromaID en TBH. Voor dit laatste product was Arjan reeds Brand Ambassador.

Inmiddels heeft Arjan bij het hoofdkantoor van Schwarzopf Professional in Hamburg veelvuldig meegewerkt aan internationale shoots voor de diverse color brands en was hij betrokken bij de internationale trainingen met de nieuwe trends van Essential Looks.

Komend jaar gaat Arjan deel uitmaken van het Global Essential Looks team.

Titel

Om de samenwerking te formaliseren, is gisteren een samenwerkingsovereenkomst getekend, waarin Arjan Bevers voor meerdere jaren zijn commitment aan Schwarzkopf Professional gegeven heeft. Dit betekent dat hij vanaf nu de titel Global Digital Education Ambassador Schwarzkopf Professional zal krijgen.

Marjon Stamsnijder, General Manager Henkel Beauty Care Professional: “Wij verheugen ons zeer op de samenwerking, die voor meerdere jaren is bekrachtigd. Samen met Arjan gaan wij een mooie toekomst tegemoet.”

Arjan Bevers: “Ik voel me heel erg thuis bij Schwarzkopf Professional. Als kapper wil ik met de beste producten werken om het mooiste haar te kunnen maken!”

Laura van de Graaf, Event Manager Henkel Beauty Care Professional: “De samenwerking met Arjan is de laatste jaren steeds intensiever geworden, dit ambassadeurschap is daar een logisch gevolg van. Arjan past perfect bij ons merk, mede door zijn geweldige passie voor het kappersvak.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden