Bobby’s Bar Helmond wint Nederlandse Horecaprijs


Foto: Michael van Tol

Bobby’s Bar Helmond wint Nederlandse Horecaprijs

Bobby’s Bar is gemeentewinnaar van Helmond met de hoogste waardering én de meeste stemmen van de Nederlandse Horecaprijzen 2020 in de categorie Café & Bar.

HELMOND - Maandag 30 november vond de uitreiking van de Nederlandse Horecaprijzen 2020 plaats. Horecagelegenheden uit heel Nederland maakten bij deze verkiezing kans op een felbegeerde award in hun gemeente, in hun provincie en een vakjury bepaalt de landelijke winnaars. Per gemeente kon er een prijs gewonnen worden voor de horecagelegenheid met de hoogste waardering van de gasten en met de meeste populariteitsstemmen.

Bobby’s Bar aan de Steenweg in Helmond is uitgeroepen tot de gemeentewinnaar in de categorie Café & Bar met de hoogste waardering én de meeste stemmen. Door de sluiting van de horeca kan het team van Bobby’s Bar deze landelijke erkenning helaas niet vieren met haar gasten. Omdat Bobby’s Bar op dit moment helaas gesloten is worden er cocktails en gin&tonics aangeboden op www.deverwenwinkel.nl. Zo kunnen de gasten van Bobby’s Bar toch thuis nog proosten op deze winst.

www.bobbys-bar.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden