Jeugdchallenge golf 2020


<p>De winnaars van de Jeugdchallenge.</p>

De winnaars van de Jeugdchallenge.

(Foto:)

Jeugdchallenge golf 2020

BAKEL - De grote finale van de Jeugdchallenge 2020 bij Golfbaan Stippelberg is onlangs gespeeld. Zo’n vijfentwintig jeugdleden hebben drie keer een parcours afgelegd waarbij ze hun vaardigheden op het gebied van putten, pitchen en chippen konden laten zien. De winnaars in de vier groepen zijn: Philippe Willemsen (Gemert), Bengt Smulders (Helmond), Bram van der Meijden (Bakel) en Joost Gerrits (Deurne).

Ondanks de coronamaatregelen, kan de golfsport veilig beoefend worden. Steeds meer mensen, ook jongeren, ontdekken dat en melden zich aan als lid. Golfbaan Stippelberg kon onlangs het duizendste lid kon inschrijven. Het is dan ook betrekkelijk gemakkelijk om de afstand van anderhalve meter te bewaren, want je speelt in groepjes van maximaal vier personen. En dan loop je ook nog buiten rond in een prachtige omgeving. Misschien beweeg je niet zo intensief als bij het voetballen of tennissen, maar vergeet niet dat je tientallen keren bukt, door de knieën gaat, met je armen zwaait en met je lichaam swingt om het nog niet te hebben over de kilometers die je aflegt in die gezonde buitenlucht.

De golfsport is geschikt voor jong en oud en, ook niet onbelangrijk, heel gezellig. Je leert makkelijk nieuwe mensen kennen. De meesten komen uit de omliggende dorpen. Meer weten over de golfsport en de club? Informatie is te vinden op de website:

https://golfbaan-stippelberg.com/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden