Platina bruidspaar Annie en Harrie Aarts-van de Laar


<p>Harrie en Annie Aarts-van de Laar samen met burgemeester Frank van der Meijden.&nbsp;</p>

Harrie en Annie Aarts-van de Laar samen met burgemeester Frank van der Meijden. 

(Foto: joost duppen)

Platina bruidspaar Annie en Harrie Aarts-van de Laar

Een platina bruidspaar komt niet vaak voor maar Annie en Harrie Aarts - van de Laar vierden dit weekeinde hun 70-jarige huwelijksfeest.

AARLE-RIXTEL - Annie werd geboren als oudste dochter van een gezin van 8 kinderen in Beek en Donk. Ook Harrie komt uit een groot gezin, hij was de vijfde van in totaal 14 kinderen. Zijn ouderlijk huis stond in Gerwen.

In het jaar 1948 leerden ze elkaar kennen op Gemert kermis. In november ’50 werd voor de wet getrouwd en in januari ’51 voor de kerk. Het plan was om te emigreren maar er kwamen twijfels en woonruimte in Donk. Het kersverse echtpaar bleef in Nederland.

Er werden drie zonen geboren, diverse malen verhuisd en uiteindelijk streek het gezin in 1972 neer in Aarle-Rixtel. In de daarop volgende jaren vliegen de eerste 2 zonen uit en Harrie gaat met vroeg pensioen. Enkele jaren later vliegt ook de jongste uit. Er komen 3 kleinzonen.

Het is niet altijd een zonnig leven, hun jongste zoon overlijdt aan kanker. Maar het leven gaat door en de twee trekken er nog vaak op uit. Nu zitten ze met mooi weer samen in de achtertuin, om te genieten van de vele herinneringen uit de afgelopen 70 huwelijksjaren. Op weg naar de 75.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden