Wereldlichtjesdag 2020 in kapelletje van Binderen


<p>Het kapelletje van Binderen.&nbsp;</p>

Het kapelletje van Binderen. 

(Foto: Willeke Altink)

Wereldlichtjesdag 2020 in kapelletje van Binderen

Op Wereldlichtjesdag op zondag 13 december om 19.00 uur worden over de hele wereld kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

HELMOND - Uitvaartonderneming Spierings heeft jarenlang Wereldlichtjesdag in het kapelletje van Binderen in Helmond verzorgd maar is hiermee gestopt. Willeke Altink, Anne-Marie van Genechten en Petra Polak hebben het stokje overgenomen zodat Wereldlichtjesdag in Helmond behouden blijft. Dit jaar weliswaar in een online versie.

Het aansteken van de kaarsjes, is via een onlineverbinding te volgen. Wie een kaarsje wil laten aansteken, kan de naam van diegene doorgeven via een mail naar:

wereldlichtjesdaghelmond@gmail.com of bellen naar 06-55751835. U krijgt dan meer informatie van ons. Uiterste aanmelddatum is woensdag 2 december.

Ook al is er geen fysieke nabijheid mogelijk om dit jaar het moment te delen met anderen, de organisatie gelooft dat het op deze manier hartverwarmend en verbindend kan zijn. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, kan via:

www.facebook.com/wereldlichtjesdaghelmond2020/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden