Foto:

Het Helmonds Rondje

Zoals Den Bosch de Bossche bol, Den Haag de Haagse hopjes en Arnhem de Arnhemse meisjes heeft, heeft Helmond nu het Helmonds Rondje. Bakkerij der Kinderen kneedde haar liefde voor Helmond door het deeg van een luxe, goedgevulde bol.

HELMOND - Het ‘Rondje’ zit in een doos met het stadslogo en heeft een volkoren basis met pompoenpitjes, cranberry´s en rozijnen. De kern met karamelspijs maakt het Rondje heel speciaal.

Bakkerij der Kinderen voelt zich verbonden met de stad Helmond die precíés 700 jaar eerder gesticht werd dan de Bakkerij. De inspiratie kwam van het stadslogo, de fiets- en wandelroute ‘Rondje Helmond’ en vooral vanuit hun liefde voor Helmond.

Introductie-actie

Wie wil proeven wandelt een rondje in de omgeving van Bakkerij der Kinderen. De introductieactie voor het Helmonds Rondje houdt namelijk in dat er op zaterdag 21 november tien lege Helmonds Rondje-dozen verstopt zijn in de directe omgeving van de drie winkels. Vind je zo’n doos? Dan kun je ‘hem gratis laten vullen met het Helmonds Rondje bij de dichtstbijzijnde winkel van Bakkerij der Kinderen.

Het Helmonds Rondje is ook te koop. Nu tijdelijk voor € 7,95 in plaats van € 8,95 bij de winkels van Bakkerij der Kinderen aan de Heistraat, de Dorpsstraat of winkelcentrum de Bus.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden