<p>Het afhalen van boeken&nbsp; gaat op afspraak en is coronaproof.&nbsp;</p>

Het afhalen van boeken  gaat op afspraak en is coronaproof. 

(Foto: )

Bibliotheken gesloten, AfhaalBieb open

REGIO - De overheid heeft een tijdelijk verzwaringspakket vastgesteld om de verspreiding van het coronavirus te stoppen. Daarom zijn de Bibliotheken in Helmond, Asten, Deurne en Someren tot en met woensdag 18 november dicht.

Het is wel mogelijk om boeken te reserveren en verrassingspakketjes te bestellen via de AfhaalBieb. De boeken kunnen afgehaald worden nadat je een bericht van de bibliotheek hebt gekregen. De AfhaalBieb in Helmond, Asten, Deurne en Someren is elke dag (behalve zondag) open van 10.00-13.00 uur. De inlever-brievenbussen zijn 24/7 open, dus boeken terugbrengen kan dag en nacht.

Het afhalen gaat op een voor bezoekers en medewerkers zo veilig mogelijke wijze, volgens de voorschriften van het RIVM. Daarnaast blijft de online Bibliotheek een alternatief voor wie graag digitaal wil lezen.

Hulp nodig bij het bestellen of downloaden van boeken of luisterboeken? Neem contact op met de bibliotheek. De medewerkers zijn zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10.00-13.00 uur.

Meer informatie op

www.bibliotheekhelmondpeel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden