<p>Museum Klok & Peel heeft een nieuwe website.</p>

Museum Klok & Peel heeft een nieuwe website.

(Foto: Jolijn Brouwers)

Nieuwe website Museum Klok & Peel

ASTEN - Museum Klok & Peel heeft een nieuwe website. Volgens eigen zeggen van het museum laat de nieuwe website vooral zien dat Klok & Peel veel meer is dan een museum.

De nieuwe website heeft vorm en inhoud gekregen door de inzet van museumvrijwilligers, gesteund door Buro3. Om de livegang van de site samen met het publiek te vieren geeft Museum Klok & Peel de komende drie weken elke week een aantrekkelijke prijs weg.

Om daar kans op te maken moet de volgende vraag worden beantwoord: Welke namen hebben de drie nieuwe klokken van het ‘Netherlands Carillon’ in Washington gekregen na de gieting bij Koninklijke Eijsbouts in april 2020?

Tip: de klokken worden beschreven in de tentoonstelling Klokken voor Amerika. Het antwoord is te vinden op de nieuwe website: www.museumklokenpeel.nl.

Mail je antwoord naar: communicatie@museumklokenpeel.nl en wellicht win jij een Familiedagkaart (toegang voor 2 volwassenen en 4 kinderen t/m 18 jaar) én het boek Klokken voor Amerika van prof. dr. Diederik Oostdijk. De actie eindigt op zondag 15 november.

www.museumklokenpeel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden