<p>Lekker meezwemmen tijdens de zwemsoos.</p>

Lekker meezwemmen tijdens de zwemsoos.

(Foto: )

DZT’62 start met zwemsoos

DEURNE - Veel kinderen halen op relatief jonge leeftijd hun zwemdiploma’s. Het is dan van groot belang dat de zwemvaardigheid op peil wordt gehouden. Hiervoor start de Deurnese Zwemvereniging Triton ‘62 na de herfstvakantie met een ‘zwemsoos’. Onder begeleiding van minimaal 1 gediplomeerde zweminstructeur kunnen kinderen drie kwartier heerlijk zwemmen.

Per periode van ongeveer 13 weken komt er een thema aan bod. Aan het einde van de periode ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname. Er zullen verschillende clinics binnen het thema gegeven worden, met daarnaast de mogelijkheid het laatste kwartier vrij te zwemmen.

Bij de clinics van ongeveer een half uur zal een ervaren trainer een les geven in bijvoorbeeld waterpolo, wedstrijdzwemmen, plankspringen, zwemmend redden e.d. Halverwege de periode zal een les volledig besteed worden aan een ‘zwem APK’ hierbij worden de technieken om goed en veilig te kunnen zwemmen nog eens goed geoefend.

Meer informatie

De zwemsoos start zaterdag 31 oktober en is elke zaterdagochtend van 09.30-10.15 uur. Kinderen die willen deelnemen, zijn minimaal in bezit van zwemdiploma B en mogen niet ouder zijn dan 14 jaar. Kosten bedragen voor 1 periode van 13 weken € 23,25 per maand.

Meer informatie? Mail naar: zwemsoos@dzt62.nl. Aanmelden kan via :

mijn.dzt62.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden