Foto:

Happy Halloween in winkelcentrum de Bus

Winkelcentrum de Bus staat van 19 tot en met 30 oktober, helemaal in het teken van Halloween.

HELMOND - Het winkelcentrum aan het Nieuwveld in Helmond, is met de hulp van Feestwinkel De Ballon, sfeervol versierd. Gedurende deze 2 weken zijn er legio acties van de winkeliers met als grande finale de feestelijke afsluiting op zaterdag 31 oktober.

Het winkelcentrum distribueert 1.000 bonnen in de lokale verzorgingstehuizen en 10.000 in de omliggende wijken, waarmee de bewoners een gratis kop koffie of thee wordt aangeboden. Het Winkelcentrum is maatschappelijk betrokken en wil graag iets voor de mensen betekenen. Met dit kopje koffie of thee willen ze een moment van gezelligheid en aandacht aanbieden in deze vervelende tijden. Het winkelcentrum is groot, overdekt en heeft verschillende bankjes binnen en buiten waar het winkelend publiek rustig even van een drankje kan genieten. En uiteraard worden de RIVM-richtlijnen nageleefd.

Op zaterdag 31 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen kinderen meedoen aan een letterpuzzel speurtocht door het winkelcentrum. Kinderen die in Halloween sfeer verkleed naar het winkelcentrum komen, kunnen zich bij de tovenaar laten jureren. Zowel voor de speurtocht als de mooist verklede kinderen zijn mooie prijzen te winnen. De prijsuitreiking is om 16.00 uur bij de tovenaar.

Daarnaast staan er op deze dag voor iedereen diverse kraampjes door het gehele winkelcentrum met leuke aanbiedingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden