<p>&nbsp;Cirque Magnifique.&nbsp;</p>

 Cirque Magnifique. 

(Foto: Henny Cleef | Museum de Wieger)

Circus Magnifique in museumtuin

Cirque Magnifique treedt zondag 27 september op in museumtuin De Wieger met de voorstelling Magica. De voorstelling voor volwassenen én kinderen begint om 14.00 uur.

DEURNE - Twee reizende muzikale clowns komen in een verlaten piepklein circus terecht. Als ze één voet in de piste hebben gezet, staan ze oog in oog met een enthousiast publiek. De grote en kleine gasten zitten met smart te wachten op de circusvoorstelling van het jaar. Maar waar zijn de artiesten...? Ontsnappen is niet meer mogelijk en dus proberen de clowns te redden wat er te redden valt.

Magica is een intieme en hartverwarmende voorstelling met veel humor, prachtige muziek, fantastische goochelkunsten en andere circustrucjes.

De kern van Cirque Magnifique bestaat uit Carla Selier en Eric van der Steen die al meer dan 20 jaar samen theatervoorstellingen maken. Na drie grote producties creëerden ze kleine, intieme familievoorstellingen zoals Magica.
De voorstelling vindt plaats onder een Magic Sky: ook als het weer wat minder goed is, kan deze gewoon doorgaan. Entree: 5 euro. Ingang via het hek aan de rechterkant van het museum. Reserveren kan via de website van De Wieger,

www.dewieger.nl/podium

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden