Foto:

Opschoonweek Kinderdagverblijf De Bereboot

HELMOND - Kinderdagverblijf De Bereboot-Dierdonk (Helmond) heeft een Opschoonweek en gaat nog tot en met 18 september dagelijks op pad met de kinderen in de wijk Dierdonk en de Bakelse Beemden om op te schonen! Want ook zij zijn supporters van schoon, als Groene Kinderopvang. 

Al 18 jaar lang valt de Landelijke Opschoondag op de 3e zaterdag van maart. Behalve dit jaar, om een hele goede reden. Voor iedereen die de Landelijke Opschoondag een warm hart toedraagt en toch in actie wil komen voor een 100% zwerfafvalvrije buurt, is er goed nieuws. Er is een nieuwe datum. In plaats van een frisse start van de lente, gaan we op 19 september aan de slag voor een schone aftrap van de herfst.

De Landelijke Opschoondag is hét moment voor inwoners, ondernemers, verenigingen, sportclubs en scholen om samen in actie te komen voor een omgeving zonder zwerfafval. Omdat samenkomen nu door het RIVM wordt afgeraden, verplaatsen we de Landelijke Opschoondag naar zaterdag 19 september. Die dag is het ook World Cleanup Day, een bijzonder en belangrijk initiatief van de Plastic Soup Foundation. Graag komen we die dag samen in actie voor een gedeeld doel: een zwerfafvalvrije omgeving.

Meer weten of een kijkje nemen? Neem contact op met Lidian van Esch 0648546721.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden