<p>Drie wagens volgens bonnen werden overhandigd in het Elkerliek.&nbsp;</p>

Drie wagens volgens bonnen werden overhandigd in het Elkerliek. 

(Foto: )

1879 bonnen voor de Toppers

De afgelopen maanden zijn Nina Vermeulen en Laura van der Heijden-Daams met veel plezier druk bezig geweest voor de actie ‘Toppers van het Elkerliek’. In maart van dit jaar zijn zij gestart met het inzamelen van geld dat gedoneerd kon worden door particulieren en bedrijven via geef.nl. Dit als bedankje voor de inzet van het personeel van het Helmondse ziekenhuis.

HELMOND - Van alle donaties hebben zij dinerbonnen gekocht bij de horeca van Helmond en omgeving. Op deze manier hebben zij de horeca kunnen ondersteunen tijdens de sluitingsperiode door de coronacrisis. Deze bonnen zijn bij elkaar verzameld om uit te reiken aan de medewerkers van het Elkerliek.

Niet omdat alleen zij hard gewerkt hebben de afgelopen maanden, want dat hebben mensen in meerdere branches gedaan. Maar wel omdat zij dagelijks te maken hebben gehad met de impact van COVID-19 op patiënten en hun familie. Dat zal hen altijd bijblijven.

In totaal zijn er 1879 bonnen gehaald bij 70 horecagelegenheden. Dankzij alle donateurs en de extra bonnen, die door sommige horecagelegenheden zijn gedoneerd, konden Nina en Laura deze vorig week uitreiken aan het Elkerliek.

Hetty Remmers heeft samen met verpleegkundigen Evelien Franke en Chiara van de Kemenade de drie wagens vol feestelijk verpakte bonnen in ontvangst genomen.

Het Elkerliek zal de bonnen verdelen over de afdelingen, aangezien zij goed zicht hebben op de werkzaamheden tijdens de coronacrisis, zodat de medewerkers kunnen gaan genieten van een ontspannen moment.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden