<p>&nbsp;Vorig jaar trokken een honderdtal Militaire voertuigen van Garden &rsquo;75, richting het Bevrijdingsmonument.&nbsp;</p>

 Vorig jaar trokken een honderdtal Militaire voertuigen van Garden ’75, richting het Bevrijdingsmonument. 

Foto:Jeroen Koppes (TracesOfWar.nl)

76e herdenking bevrijding Mierlo-Hout

MIERLO-HOUT - Mierlo-Hout viert dinsdag 22 september de 76e bevrijdingsherdenking. Door de corona zal de herdenking anders zijn dan andere jaren. Bij de herdenkingsdienst in de St. Luciakerk mogen maximaal 100 personen aanwezig zijn. Bij de ceremonie bij het monument worden maximaal 250 bezoekers toegelaten.

Stichting HMMH heeft een viertal vrijwilligers bereid gevonden om de bezoekers gedurende het evenement te begeleiden naar de aangegeven plaatsen. Deze 4 coaches vormen tevens een aanspreekpunt waar iedereen terecht kan met eventuele vragen. De coaches zijn herkenbaar aan de gele hesjes met het embleem van de stichting.

Bij het monument worden maximaal 50 stoelen geplaatst. De overige gasten krijgen een staanplaats die aangegeven wordt op het wegdek zodat niemand iets mist.

Aanmelden
Wie aanwezig wil zijn op 22 september in Mierlo-Hout moet zich aanmelden bij secretaris Harrie Raaijmakers via mail: secretaris@monumentmierlohout.nl of telefonisch: 06-22606053 .

De ceremonie op dinsdag 22 september wordt live uitgezonden via www.railcam.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden