Coronaproof Kunstlokaal42 met Thea Derks


<p>Thea Derks is woensdag te gast bij Kunstlokaal42.</p>

Thea Derks is woensdag te gast bij Kunstlokaal42.

(Foto: )

Coronaproof Kunstlokaal42 met Thea Derks

De 78e editie van Kunstlokaal42 vindt plaats op woensdag 16 september, en begint om 21.00 uur.

HELMOND - De organisatie achter Kunstlokaal42 heeft lang nagedacht hoe zij een en ander konden vormgeven en zijn met een werkbare oplossing gekomen.

Lokaal42 wordt omgebouwd tot een widebody: als in een vliegtuig twee stoelen links tegen de muur en aan de andere kant twee stoelen rechts tegen de bar (gezien van buiten naar binnen). Er blijft een middenpad over van anderhalve meter.

Voor woensdag 16 september staat er weer Kunstlokaal42 op het programma. Te gast is Thea Derks, de muziekwetenschapper en – publicist die afgelopen januari al te gast was over muziek in de 20e eeuw. Ze heeft toen haar verhaal niet af kunnen maken (de discussies gingen heel diep) en komt dus terug om het af te maken en te vertellen over de derde, meer uitgebreide druk van haar Reinbert de Leeuw biografie.

Nieuw: het biermoment
Op het eind van de avond zal Jurr Buinck, uitbater van Lokaal42 en groot bierkenner, het publiek iets vertellen over een nieuw bier in het assortiment, al dan niet passend bij het seizoen of onderwerp.

Reserveren nodig
Lokaal42 is open vanaf 20.00 uur. De avond begint om 21.00 uur. De toegang is en blijft gratis. Wel is het nodig in coronatijden om te reserveren. Dat doe je via:

lokaal42@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden