Foto:

Info-avonden glasvezel

HELMOND - In veel wijken ligt al glasvezel en nu is Helmond-West aan de beurt. Tot 1 oktober kunnen inwoners een abonnement afsluiten. Er zijn nog 90 aanmeldingen nodig. Dan wordt ook hier het glasvezelnetwerk aangelegd.

Glasvezel is een snelle en stabiele verbinding. Daarnaast geeft het een veilige toegang tot allerlei maatschappelijke diensten zoals huisbeveiliging, zorg op afstand en zelfs ziekenhuiszorg. Tot 1 oktober gelden er voor inwoners van Helmond-West speciale acties: 100 euro korting op een (jaar)abonnement en de glasvezel wordt gratis in huis gelegd.

2 en 8 september
Op woensdag 2 september en dinsdag 8 september zijn er informatieavonden in wijkhuis de Westwijzer. De avonden starten allebei om 19.30 uur. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.15 uur.

Aanmelden
Glasvezel Helmond gaat zorgvuldig om met de corona richtlijnen, tijdens de avond maar ook vooraf. Daarom de vraag om u aan te melden. Dit kan door te bellen met 0492-218920 of mail naar info@glasvezelhelmond met uw naam, telefoonnummer en welke avond u komt. Uw gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden