• Alles
  • (6)
    Evenement
  • (5)
    Muziek
  • (11)
    Cursus-Workshop

Weense muziek bij Lambertus Concert

zondag 22 september 20:00 uur

Het kamermuziekduo Raymond Honing (traverso) en Ursula Dütschler (pianoforte) verzorgen zondag 22 september een concert met Weense muziek van Beethoven en vader en zoon Mozart. Dit vindt plaats in de Elkerliek Kapel, Wesselmanlaan 25 in Helmond. Het concert begint om 20.00 uur. Entree: €12,50.

Raymond Honing veroverde als fluitist diverse nationale en internationale prijzen; is eerste fluitist van Sinfonia Rotterdam en speelt in diverse ensembles, zoals Het Asko Schönberg, Anima Eterna en het Combattimento Consort. Sinds 2017 heeft hij een eigen ensemble: La Barca Leyden. Hij maakte diverse cd's, is een enthousiast promotor van eigentijdse muziek, dirigent en docent aan de conservatoria van A'dam en Groningen.

De Zwitserse Ursula Dütschler studeerde klavecimbel in Bern en aan het Mozarteum in Salzburg, won diverse concoursen voor klavecimbel en fortepiano en ontwikkelde op beide instrumenten een veelzijdige concertpraktijk. Ze trad ook op met (inter)nationale orkesten, zoals die van Barcelona, Lausanne, Württemberg en Zürich. Ze maakte cd's met solowerken van onder andere Byrd, Bach en Scarlatti en heeft haar eigen ensemble Camerata 1800, gespecialiseerd in muziek rond 1800.

Voor meer info: lambertusconcerten.nl


deel deze activiteit

Locatie

Elkerliek Ziekenhuis
Helmond
Wesselmanlaan 25
5707ha


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden