• Alles
  • (6)
    Evenement
  • (5)
    Muziek
  • (11)
    Cursus-Workshop

Toneel 'De Wijze Kater'

zondag 22 september 14:30 uur

Foto:

Mariahout – Liefde, listigheid en macht. Ingrediënten voor een spannend verhaal. De leden van Toneelvereniging Mariahout (TVM) brengen dit jaar 'De Wijze Kater' op de 'planken' in Openluchttheater Mariahout.

Het stuk 'De Wijze Kater' heeft alles in zich waar jong en oud zich mee kunnen identificeren. Kijkplezier voor de jongsten en misschien een kleine boodschap voor degene die hier open voor staat.

Het verhaal:

Vanuit een hopeloze situatie komt Jonathan erachter dat zijn kater kan praten. Het dier is wel eigenzinnig, zoals katten wel zijn, maar besluit zijn baas, die altijd goed voor hem geweest is, te helpen. Jonathan is hopeloos verliefd op Yfke, de dochter van de bakker, maar geldproblemen staan deze liefde in de weg. De pratende kater kan zijn baas wel vooruit helpen en zo komen ze bij de koning terecht die te kampen heeft met een gigantische rattenplaag. De als mens vermomde kat weet wel hoe hij de rattenplaag moet oplossen, maar of dit de enige plaag is die in het huis van de koning heerst? Gaat het goed aflopen met Jonathan en met zijn kater? Vinden zij het geluk waar ze naar op zoek zijn? Komt dat zien in Openluchttheater Mariahout.

Zaterdag 7 en 14 september om 20.00 uur en zondag 22 september om 14.30 uur.

Meer informatie https://www.toneelverenigingmariahout.nl/


deel deze activiteit

Locatie

Openluchttheater Mariahout
Mariahout
Mariastraat 27a
5738ah


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden