• Alles
  • (7)
    Evenement
  • (8)
    Muziek
  • (13)
    Cursus-Workshop

GEANNULEERD - LIVE: Soul Night met tribute to Aretha Fra

zaterdag 28 maart 22:00 uur

Het is iets puurs, rauw en waar. Aretha Franklin heeft vele kanten, maar deze pure kant wil Lapa Loca belichten. Ze zijn gefascineerd door het geluid en proeven en leren en mixen het met hun eigen sound. Ze zijn nog maar net begonnen in ‘de scene’, het zijn 4 mensen die hun hart en liefde voor muziek volgen. Het verbindt ze in elk project weer.

Zangeres Linda Kessels heeft vanaf het begin van haar carrière affiniteit met het bijzondere geluid en de boodschap van Aretha Franklin. Ondanks dat haar sound en looks niet hetzelfde zijn, heeft ze wel haar hart verloren aan de zangstijl en onderzoekt ze al jaren haar eigen versie hierin.

‘De sound en soul van Aretha’s stem heeft me geholpen mijn eigen geluid te vinden, moed te tonen en mooie dingen te zien in het leven. Ze heeft ons iets heel moois achtergelaten.’

Aretha heeft de wereld iets gegeven waar we allemaal van mogen genieten en leren. Verwacht geen blazers, strijkers of achtergrondzangeressen, maar de rauwe, strakke, groovy sound van Lapa Loca aangevuld met de scheurende sax van Harrie Damen en het gitaarwerk van Fritz Appel. Kom met ons mee de parels uit deze muziek beleven en voortzetten!

Toegang is gratis

Showtime 22:00u

DJ Frogsoul

Meer info:

https://www.lapaloca.nl/

https://facebook.com/LapaLoca

https://youtu.be/6U-TIYcN7RI

https://youtu.be/QzmXzffq6_g

#muziekcafehelmond #muziekcafe #helmond #livemuziek #lapaloca #arethafranklin #Soul #Funk


deel deze activiteit

Locatie

Muziekcafe Helmond
Helmond
Zuid Koninginnewal 39
postcode


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden