• Alles
  • (6)
    Evenement
  • (5)
    Muziek
  • (11)
    Cursus-Workshop

Boekjes & Babbels

woensdag 25 september 10:30 uur

Foto: H Stevens | Bibliotheek Helmond-Peel

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot hun woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar bovenal bezorgt het hun heel veel plezier! Tijdens 'Boekjes&Babbels' van de Bibliotheek staat steeds een thema centraal. Dit keer is dat 'Gezellig houden aan tafel' en werkt de bibliotheek samen met de Zorgboog.

Sinds 2009 doet de Bibliotheek mee met het landelijke project BoekStart. Alle ouders met een baby van 3 maanden krijgen van de gemeente een brief thuis met een waardebon voor een gratis BoekStartkoffertje. In dit koffertje zitten twee boekjes, een boekenlegger en een informatiefolder. Al ruim 2500 ouders hebben inmiddels het koffertje opgehaald in de Bibliotheek Helmond-Peel en hun baby gratis ingeschreven als lid.

Speciaal voor hen organiseert de Bibliotheek in samenwerking met diverse partners een inloopochtend. Naast het voorlezen is deze ochtend een leuke gelegenheid om andere ouders te ontmoeten en van gedachten te wisselen. ,

Woensdag 18 september is de inloopochtend in de bibliotheek in Someren, van 10.30 tot 11.30 uur. Een week later is de inloopochtend in de bibliotheek Asten ook van 10.30-11.30 uur.

Aanmelden via www.bibliotheekhelmondpeel.nl/boekstart


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek
Asten
Kerkstraat 12
5721gv


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden