• Alles
  • (6)
    Evenement
  • (5)
    Muziek
  • (11)
    Cursus-Workshop

Beginnerscursussen Taoist Tai ChiTM kunsten in Helmond

woensdag 18 september 19:30 uur

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi start in Helmond met nieuwe beginnerscursussen. Belangstellenden kunnen kennismaken tijdens het Open Huis met gratis introductie op woensdag 18 september (09:30-11:30) en donderdag 19 september (19.30-21:30) in het Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Centrum Nederland, Mierloseweg 140. De lessen worden wekelijks gegeven op dezelfde dagen en tijden, aanmelden is niet nodig. Iedereen is altijd welkom voor een gratis proefles.

Tijdens de cursus wordt kennis gemaakt met de vorm en wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van de tai chi. De rustig uitgevoerde, zachte bewegingen zijn voor iedereen geschikt. Doe mee met een proefles en ontdek op wat voor manier deze eeuwenoude Chinese bewegingskunst de gezondheid kan helpen.

Beoefening van Taoist Tai ChiTM kunsten geeft rust en maakt het lichaam sterk en flexibel. Het begint heel simpel met het volgen van het voorbeeld van de instructeur, en al snel zijn de interne effecten merkbaar op spieren, pezen, botten en organen. Het is een manier van bewegen, die stilte en balans brengt en het lichaam aanzet tot natuurlijk herstel.

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi geeft les op 30 locaties in Nederland en is wereldwijd actief in 26 landen. Elke deelnemer is welkom op al deze leslocaties. Dit geeft de mogelijkheid om meermaals per week te oefenen.

Kijk op www.taoist.nl voor de lestijden en –dagen van locaties in Nederland.


deel deze activiteit

Locatie

Taoist Tai Chi Centrum
Helmond
Mierloseweg 140Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden