• Alles
  • (7)
    Evenement
  • (11)
    Muziek
  • (13)
    Cursus-Workshop

Gratis proeflessen Jeugdtheaterschool

donderdag 30 januari 16:00 uur

Vincent van Ojen

Altijd al eens op de planken willen staan om te zien of er een acteur in je schuilt? Begin januari zijn de lessen op Jeugdtheaterschool Annatheater weer begonnen. Kom in de maand januari een gratis proefles volgen!Op woensdag 8 januari beginnen de cursussen op onze Jeugdtheaterschool weer. Kom in de maand januari een gratis proefles volgen!

Op het toneel kun je van alles beleven. Je fantasie gebruiken om allerlei spannende, gekke en onverwachte situaties te beleven. Het is niet alleen ontzettend leuk om toneel te spelen, je leert ook nog een heleboel. In de acteerlessen werk je aan je houding, stem en verbeelding. Je vermogen om samen te werken, te presenteren en je fantasie worden verbreed.

In alle groepen krijgen kinderen en jongeren onder de enthousiaste begeleiding van theaterdocent Lavínia Germano professionele acteerlessen.

Doe je mee? Kom gratis en vrijblijvend een proefles volgen. De lessen worden vanaf 8 januari op woensdagen en donderdagen gegeven.

“Elk jaar leerde ik meer, niet alleen over hoe je je stem moet gebruiken of hoe je met je lichaam een emotie uitbeeldt, maar vooral dat je niet bang moet zijn om jezelf te zijn!” (Bart, 17 jaar)

Jeugdtheaterschool Annatheater won de prijs van beste toneelstuk en beste acteur op het Kicke Festival Eindhoven 2019 en een Brabantse theaterprijs 2016.

Meer informatie: laviniagermano@annatheater.nl of bel: 06-44369288.

Voor lestijden: www.annatheater.nl rubriek Jeugdtheaterschool

Het Annatheater ligt op 1 minuut loopafstand van het NS-station Helmond.

Het adres is Floreffestraat 21a, Helmond. Telefoon: 0492-475255

info@annatheater.nl ; www.annatheater.nl


deel deze activiteit

Locatie

Annatheater
Helmond
Floreffestraat 21a
5705ar


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden