• Alles
  • (7)
    Evenement
  • (8)
    Muziek
  • (13)
    Cursus-Workshop

Bingo Mania - NEW STYLE

maandag 17 februari 19:00 - 23:00 uur

-

Elke 3e maandag van de maand kun je meespelen en ding je mee naar te gekke prijzen als een diner, een bierproeverij, een uitstapje of een ander gaaf cadeau!

Een avondvullend programma met gezelligheid, lekker eten én mooie prijzen. Bij de Vijfhoeck hebben we het concept bingo in een heel nieuw jasje gestoken.

Hoe het werkt?

Vanaf 19.00 uur krijg je bij elke consumptie een bingomunt. Kom je van tevoren eten, dan krijg je drie munten en voor ieder drankje krijg je óók nog een munt. Die kun je inleveren tegen bingokaarten bij presentatrice Anouk. Om 20.00 uur start steeds de eerste bingoronde. Voor een volle rij krijg je een leuke prijs en daarna maak je natuurlijk kans op een nóg leukere prijs voor je volle kaart. Na de eerste ronde schrijf je je naam op je kaart en je levert hem in bij Anouk die alle kaarten in een grote bak doet. Pas dan gaat het écht beginnen!

Challenges

Uit de bak met volle kaarten worden er twee getrokken. Staat jouw naam erop? Dan mag je naar voren komen om een gekke challenge te doen. Dit kan van alles zijn, dus maak je borst maar nat. Win je, dan krijg je extra bingokaarten voor de volgende ronde. Er zijn in totaal vier rondes bingo met elk een eigen challenge. Tijdens de laatste bingoronde speel je mee voor de hoofdprijs.

Meedoen?

Je kunt natuurlijk ook losse bingokaarten kopen. De munten die je aan het aan het eind van de avond overhoudt, kun je bewaren voor de volgende keer. Wil jij meedoen? Ja toch! Meld jou en je vrienden meteen bij de Vijfhoeck aan via events@devijfhoeck.nl

Toegang en parkeren is gratis!


deel deze activiteit

Locatie

Grand café De Vijfhoeck
Helmond
Kamstraat 26
5701pw


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden