• Alles
  • (7)
    Evenement
  • (8)
    Muziek
  • (13)
    Cursus-Workshop

Kerstconcert met JaZZcape en Query Quartet

zondag 15 december 14:00 uur

Frank Teems

Het komt niet vaak voor dat bigbands kerstmuziek in hun repertoire opnemen. Onze eigen Mierlose bigband JaZZcape durft dat wel en is het levende bewijs dat kerstmuziek, gestoken in een jazzy jasje, een breed publiek aanspreekt. In de decembermaand speelt de 20-koppige bigband op diverse openbare en bedrijfsevenementen in het land en weet zowel de jazzliefhebber als de kerstenthousiasteling zich happy (Christmas?). Muzikaal leider Rob van Reijmersdal arrangeerde speciaal voor de bigband en zangeres Marijke een prachtig kerstrepertoire. En dat moet natuurlijk ook in ons eigen Mierlo gebracht worden.

En ook Query Quartet verdient een plek op het kerstpodium. Dit geweldige saxofoonensemble heeft een breed repertoire in pop, jazz, wereldmuziek en klassiek. En in december speelt het kwartet graag de kerststerren van de hemel.

Het staat te gebeuren op zondagmiddag 15 december. Het Loesje aan de Vesperstraat 51 zal bol staan van heerlijke, jazzy kerstmuziek. JaZZcape en QueryQuartet brengen met enorm veel plezier Mierlo (en omgeving) in vrolijke kerstsferen; het belooft een prachtmiddag te worden! Dit concert is gratis toegankelijk voor iedereen en vangt aan om 14.00 uur. Voor wie verzekerd wil zijn van een fijne stoel: kom zeker op tijd. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Meer dan welkom!


deel deze activiteit

Locatie

Jongerencentrum Loesje
Mierlo
Vesperstraat 51
5731gr


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden