• Alles
  • (5)
    Evenement
  • (4)
    Muziek
  • (9)
    Cursus-Workshop

Stormkamer: mening vs. moraal

dinsdag 3 december 20:15 uur

Foto: Tg Nomen

Theatergezelschap Stormkamer organiseert multidisciplinaire ontmoetingen, Stormkamers, buiten het rode pluche. Onder leiding van Hanna van Mourik Broekman wordt in een Stormkamer een maatschappelijk thema bekeken, gefileerd en binnenstebuiten gekeerd. Een breed publiek gaat de confrontatie aan met hun eigen en elkaars waarheid. De vorm en inhoud van een Stormkamer is elke keer anders.

Dinsdag 3 december is het thema 'mening vs. moraal'. In Nederland ben je onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Toch staan we allemaal snel klaar met ons oordeel op basis van wat we horen en zien. Bestaat het objectieve 'goed' en 'slecht' nog, of is ons oordeel toch emotioneler dan wij denken? Hanna van Mourik Broekman nodigt het publiek uit de confrontatie aan te gaan met hun eigen mening en moraal in een theatrale zitting, om zo te ontdekken hoe we ons als maatschappij gedragen.

Meer informatie en kaarten

De Rechtbank vindt plaats op dinsdag 3 december om 20.15 uur in Het Speelhuis. Kaarten kosten 12,50 euro en kunnen worden besteld via www.theaterspeelhuis.nl.

Kijk voor meer informatie over Stormkamer op www.stormkamer.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Het Speelhuis
Helmond
Speelhuisplein 2Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden