• Alles
  • (5)
    Evenement
  • (4)
    Muziek
  • (9)
    Cursus-Workshop

lotgenotencontact Stomavereniging

dinsdag 3 december 10:00 uur

Voor mensen met een stoma en hun omgeving is contact met andere stomadragers belangrijk. Zij weten van elkaar hoe het is om met een stoma te leven. De Nederlandse Stomavereniging houdt daarom regelmatig bijeenkomsten in de regio zodat leden en andere belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast krijgen bezoekers veel informatie over leven met een stoma. Bij deze bijeenkomst zijn ook bestuursleden aanwezig. Zij kunnen vragen beantwoorden over verenigingszaken of onderwerpen die te maken hebben met het hebben van een stoma.

De eerstvolgende bijeenkomst in inloophuis De Cirkel, Evertsenstraat 19 in Helmond is op dinsdag 3 decembe van 10.00 tot 12.00 uur.

Voor vragen over deze bijeenkomsten kunnen belangstellenden contact opnemen met Ingrid Oostindiën, vrijwilligster, tel: 06-53 58 13 49 of Kees van Liempd, regiobestuurslid van de Nederlandse Stomavereniging, tel: 040-283 79 04.

Meer weten over het werk van de Nederlandse Stomavereniging? Kijk eens op www.stomavereniging.nl. Onder nieuws en agenda zijn alle bijeenkomsten in alle regio's te vinden.


deel deze activiteit

Locatie

Inloophuis De Cirkel
Helmond
Evertsenstraat 19Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden