• Alles
  • (5)
    Evenement
  • (5)
    Muziek
  • (10)
    Cursus-Workshop

Bambie speelt Frou Frou

woensdag 13 november 20:15 uur

Foto:

Na de succesvolle voorstelling Bambie is Back, keert theatergroep Bambie wederom terug in het Helmondse theater met de nieuwe voorstelling: Frou Frou. Op woensdag 13 november spelen zij een oog- en oorstrelende voorstelling over een filosoferende circusclown.

In deze voorstelling – waar livemuziek en spel op een indrukwekkende manier verweven worden – filosofeert een bejaarde clown (Jochem Stavenuiter) over het (circus-) bestaan. Hij keert terug in de tijd en rakelt gedachten aan vroeger op. Door de gespeelde cellistenmuziek, herinnert hij zich half onthouden trucs, kunsten die hij is verleerd en ook de cellisten lijken op mensen die hij heeft gekend: het meisje wie hij liefhad en de circusdirecteur.

Tijdens Frou Frou spelen de cellisten Amber Docters van Leeuwen en Pepijn Meeuws cello-arrangementen van bekende musici zoals onder andere Schnittkes, Debussy en Piazzola. Het clownsspel is gebaseerd op de Fellini-films, op de figuur die Jochem eerder speelde tijdens Fellini van het Noord Nederlands Toneel en op Harry Ink – zijn illustrerende oom.

Wist je dat deze voorstelling deel uit maakt van de Speelhuis-serie AVONTUUR? Zinnenprikkelende voorstellingen gebaseerd op verhalen met lef. Verhalen die raken en veroorzaken. Zien we je binnenkort in Het Speelhuis?

WOE 13 NOV • 20.15 uur • www.theaterspeelhuis.nl


deel deze activiteit

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden