• Alles
  • (6)
    Evenement
  • (5)
    Muziek
  • (11)
    Cursus-Workshop

Workdate Senzer en UWV

maandag 21 oktober 14:30 uur

Foto:

Maandag 21 oktober is er een Workdate voor mensen die op zoek zijn naar een leuke baan of stageplaats. Ook kunnen werknemers hier terecht die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. De Workdate er ook voor werkgevers die hun organisatie, werkplekken en vacatures onder de aandacht willen brengen. De Workdate wordt georganiseerd door Senzer, het werkbedrijf van Helmond- De Peel, en UWV.

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Op de Workdate kunnen ze mensen ontmoeten die graag aan de slag willen of een stageplek zoeken. Samen kunnen ze makkelijk in gesprek gaan om te zien wat ze voor elkaar te kunnen betekenen. Op deze manier maken Senzer en UWV de zoektocht van de werkzoekenden makkelijker en kunnen ze ook beter aan de vraag van de werkgevers voldoen. En dat op een laagdrempelige, persoonlijke, informele en resultaatgerichte manier. Op 21 oktober 2019 vindt de gezamenlijke UWV-Senzer-Workdate voor de gehele regio Helmond-De Peel plaats in restaurant Inclusief in Helmond. Deelname is geheel gratis. Mensen die op zoek zijn naar een baan kunnen gewoon - met hun cv - binnen lopen.

Workdate leidt tot resultaat

'Mooi. Dan kun je volgende week beginnen.' Dit wordt vaak gehoord tijdens een Workdate. Zowel voor werkgevers als werkzoekenden biedt een Workdate meerwaarde boven het klassiek aanbieden van een vacature en het reageren met een sollicitatiebrief. Hier zien beide partijen meteen wat voor vlees ze in de kuip hebben en is er de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te voeren. En dat zorgt voor resultaat. Bij de vorige Workdates in 2018 zijn uit de honderden speeddates al tientallen dienstverbanden voortgekomen. Een mooi resultaat!

De Workdate begint op 21 oktober om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur i restaurant Inclusief aan het Montgomeryplein 6 in Helmond.

Ga naar www.senzer.nl/workdate voor meer informatie.

deel deze activiteit

Locatie

Restaurant Inclusief
Helmond
Montgomeryplein 6Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden